Ξένοι, έδρα, ομοιογένεια τα όπλα του Απόλλωνα

20:05 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

«Επιπέδου Ευρωλίγκας» χαρακτήρισε και τους τέσσερις ξένους του Απόλλωνα Πάτρας ο Ντράγκαν Σάκοτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αμερικανοί των Πατρινών τραβούν επιθετικά την ομάδα, πετυχαίνοντας συνολικά σχεδόν 50 πόντους από τους 70.8 που σκοράρουν οι μελανόλευκοι ανά παιχνίδι.

Ο Ελ Αμίν είναι ο 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16π. ανά αγώνα, ενώ ο Φιτζπάτρικ ο 3ος ριμπάουντερ με 11.9 ανά αγώνα. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι στην 5η πεντάδα των εύστοχων τριπόντων (36 ο ψηλός, 34 ο κοντός). Από την άλλη, ο (γκαρντ) Γκαλογουεϊ είναι ο 2ος στα κλεψίματα με 1.5, ενώ και ο (φόργουορντ)

Πεν, παρότι δεν διακρίνεται σε κάποια κατηγορία, συνεισφέρει 12.5 πόντους και 4.2 ριμπάουντ σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του Απόλλωνα πάντως διακρίνεται για την ομοιογένειά της. Ο κόουτς Βετούλας (με κιτρινόμαυρο παρελθόν), διανύοντας την 5η του σεζόν στον πάγκο της την έχει ξαναφέρει στις υπολογίσιμες δυνάμεις του πρωταθλήματος, ενώ μετά από 18 χρόνια θα βρεθεί και πάλι στον τελικό του κυπέλλου. Όσο για την έδρα της Περιβόλας, μέχρι στιγμής, σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος, μόνο ο Παναθηναϊκός (με «αίμα») και ο Ολυμπιακός έφυγαν νικητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα