Έρχονται κι άλλοι... Μάνταλοι στην ΑΕΚ

11:32 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου προκάλεσε... σοκ στους αντιπάλους και έδωσε ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως πλέον όποιον παίκτη θέλει πραγματικά η ΑΕΚ θα τον αποκτά.
Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Μάνταλος όμως που έχουν τσεκάρει στην ΑΕΚ, έκλεισαν και θα έχουν στη δύναμή τους τα επόμενα χρόνια. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα έχουν ξεχωρίσει αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις

παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα: Ποδοσφαιριστές δηλαδή σε νεαρή ηλικία που ήδη έχουν αρχίσει να δείχνουν κάποιο από το ταλέντο τους. Ο Μάνταλος ήταν πέρυσι μία τέτοια περίπτωση, όμως υπάρχουν κι άλλοι.

Αυτές τις περιπτώσεις η ΑΕΚ ήδη κυνηγά. Δεν αποκλείεται λοιπόν, τις επόμενες ημέρες να έχουμε κι άλλη "βόμβα" τύπου Μάνταλου.

Το συγκεκριμένο πλάνο όμως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος για παράδειγμα όλο το χειμώνα θα τσεκάρει παίκτες στη Σούπερ Λίγκα. Παίκτες που... ξεπετάγονται και μπορούν ερχόμενοι στην ΑΕΚ να δημιουργήσουν ένα σύνολο πρωταθλητισμού.

Στόχος τεχνικού τιμ και Μελισσανίδη φυσικά είναι η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια να πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Μέσα από παρακολούθηση, θα γίνει προσπάθεια να αποφευχθούν τα λάθη και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με μέλλον, ώστε σιγά - σιγά να χτίζεται ένας αγωνιστικός κορμός και η ομάδα να μπει στο νέο της γήπεδο, επιστρέφοντας στη Σούπερ Λίγκα κυνηγώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το πρωτάθλημα. Το χτίσιμο ξεκίνησε...

Keywords
Τυχαία Θέματα