Η Amazon εξουθενώνει τους εργαζομένους της (ΦΩΤΟ)

12:34 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας κατήγγειλε ένας εργαζόμενος στις αποθήκες της Amazon καθώς όπως είπε αναγκάζονται να δουλεύουν δεκάωρες βάρδιες και να περπατούν 17 χλμ τη μέρα μες στις εγκαταστάσεις, ενώ πρέπει να φροντίζουν μια παραγγελία κάθε 33 δευτερόλεπτα.

Ο 23χρονος Άνταμ Λίτλερ, υπάλληλος της Amazon στις αποθήκες στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας μίλησε στην εκπομπή Panorama του

BBC και αποκάλυψε τα πάντα.

Ο Λίτλερ μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας και την εκμετάλλευση από την εταιρία-κολοσσό, ενώ όπως είπε το να εργάζεται στην αποθήκη της Amazon είναι στα όρια του απάνθρωπου.

Καθημερινά κάνει 10ωρες βάρδιες στις οποίες περπατά ως και 17 χιλιόμετρα κουβαλώντας τα πάντα. Ώρες ατελείωτες ανάμεσα σε βουνά από κούτες δημιουργούν ανθυγιεινές συνθήκες ενώ οι ρυθμοί είναι εξουθενωτικοί αφού πρέπει να φροντίζει μια παραγγελία κάθε 33 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ακόμα και οι επισκέψεις τους στην τουαλέτα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και χρονομετρημένες. Σύμφωνα με τον Λίτλερ, η εταιρεία βάζει στόχους ταχύτητας και ποσότητας σε κάθε υπάλληλο οι οποίοι είναι σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθούν και κάνουν τις ώρες τους στη δουλειά κόλαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα