Μιραλάς: Την γλίτωσα την κόκκινη (VIDEO)

12:22 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, ανάμεσα στην Έβερτον και την Λίβερπουλ, ο Κέβιν Μιραλάς λίγο έλειψε να τραυματίσει πολύ σοβαρά τον Λουίς Σουάρες και παραδέχτηκε πως αμέσως σκέφτηκε πως θα πάρει κόκκινη κάρτα.
Σε δηλώσεις του ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Έβερτον τόνισε: "Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως θα πάρω κόκκινη κάρτα. Ειλικρινά πήγαινα για την μπάλα, αλλά ξέρω πως τον βρήκα στο γόνατο και του είπα κατευθείαν συγγνώμη. Μάλλον την γλίτωσα, επειδή ήταν ντέρμπι και σε αυτά τα ματς

γίνονται πολλές επαφές, πολλά μαρκαρίσματα".
Ο Μιραλάς αναφέρθηκε και στο μαρκάρισμα που είχε δεχτεί από τον Ουρουγουανό επιθετικό στο περσινό ματς των δυο ομάδων: "Του είπα λίγο μετά το μαρκάρισμα, όταν βρεθήκαμε κοντά... θυμάσαι την προηγούμενη σεζόν που με κλώτσησες... Γέλασε και μου απάντησε... αρκετά δίκαιο..., αλλά το μαρκάρισμα μου δεν είχε να κάνει με ό,τι συνέβη πριν ένα χρόνο".
Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε: "Έπαιξε αρκετή ώρα μετά από αυτό, χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να του προκαλέσει τραυματισμό. Οπότε ήταν εντάξει και είμαι χαρούμενος που δεν έπαθε κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα