Γυναίκα με αμνησία βρίσκει την οικογένειά της 34 χρόνια μετά! (ΦΩΤΟ)

16:06 29/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 34 ολόκληρα χρόνια επανενώθηκε μια οικογένεια μέσω του Facebook!

Η 61χρονη Σούζαν Άρντον το 1975 είχε μετακομίσει στη Νότια Αφρική όπου εξαιτίας ενός ατυχήματος άρχισε να χάνει τη μνήμη της και να μην έχει καμία ανάμνηση της οικογένειάς της πίσω στην Αγγλία. Η οικογένειά της όταν πια είχε χάσει τα ίχνη της για πολύ καιρό άρχισε να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι η Σούζαν είναι νεκρή.

Όμως, μετά από 34 χρόνια, η Σούζαν αποκτούσε ξανά την μνήμη

της και ζήτησε από μια οικογένεια φίλων της στο Γιοχάνσεμπουργκ να την βοηθήσουν να βρει τους δικούς της. Ξαφνικά τα αδέρφια της, ο Κόλιν, και οι Ντόν, Τζούλι και Γκάιλ δέχθηκε μηνύματα στο Facebook από την αδερφή τους που νόμιζαν νεκρή!

Η Σούζαν είχε μετακομίσει στη Νότια Αφρική μαζί με τον σύζυγό της Σιντ και τα τέσσερα παιδιά της το 1975. Όταν όμως έπαθε το ατύχημα έχασε τη μνήμη της και μάλιστα πίστευε ότι τη λένε Κέιτι. Ο άντρας της έφυγε για την Αγγλία με τα παιδιά τους και έκοψε κάθε επαφή. Η οικογένειά της την έψαξε μέσω του Ερυθρού Σταυρού χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Η Σούζαν όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μαζί με διάφορες οικογένειες σε όλη τη Νότια Αφρική εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός, ενώ υπέστη και καρκίνο του μαστού, τον οποίο αντιμετώπισε μόνη της.

Τελικά, όταν πήγε να εργαστεί για την οικογένεια Τζάνουαρι, όταν αυτοί άκουσαν την ιστορία της αποφάσισαν να την βοηθήσουν και τελικά όντως μπόρεσε να βρει την οικογένειά της.

Τα αδέρφια της στην αρχή νόμιζαν ότι κάποιος τους έκανε πλάκα, όταν όμως είδαν φωτογραφίες της από την εποχή που είχε φύγει από την Αγγλία πείστηκαν. Όπως λένε νιώθουν χαρά και λύπη μαζί, γιατί αν είχε συμβεί αυτό τρια χρόνια πριν θα μπορούσαν να την είχαν ξαναδεί και οι γονείς τους.

Οι γονείς τους, Κόλιν και Μάβις, πέθαναν το 2009. Δεν άλλαξαν ποτέ σπίτι γιατί πάντα πίστευαν ότι η κόρη τους μπορεί να γυρνούσε να τους βρει.

Η Σούζαν ψάχνει ακόμα τα παιδιά της...

Keywords
Τυχαία Θέματα