«Γυαλιά καρφιά» για το χρυσό (VIDEO)

11:07 15/8/2012 - Πηγή: AEK365

Χούλιγκαν και βανδάλους χαρακτήρισε μεγάλη μερίδα των γαλλικών ΜΜΕ τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας χάντμπολ μετά τα όσα συνέβησαν στο στούντιο του διαδικτυακού καναλιού της "L'Equipe". Εκεί ήταν καλεσμένοι ο ομοσπονδιακός προπονητής και οι παίκτες για να μιλήσουν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το 2008 στο Πεκίνο.

Θέλοντας, όπως ισχυρίστηκαν, να μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα, άρχισαν να τα κάνουν όλα "γυαλιά καρφιά" με πρώτο και καλύτερο τον τεχνικό, Κλοντ Ονεστά ενώ τον ακολούθησε ο διεθνής

Νικολά Καράμπατιτς. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται στις 30.000 ευρώ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν τιμωρία ανάλογη με αυτή των παικτών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα πειθαρχικά παραπτώματα στο Μουντιάλ του 2010 και στο EURO 2012.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της "L'Equipe TV", Μπενουά Πενσιβί τόνισε: "Πιστεύω πως ξεπέρασαν τα όρια, ειδικά ο Κλοντ Ονεστά. Δεν περιμέναμε να είναι σοβαροφανείς, θέλαμε να είναι χαλαροί και ευχάριστοι, αλλά όχι με επιθετικό πνεύμα. Με εξέπληξε αρνητικά η στάση του Κλοντ Ονεστά".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας χάντμπολ της Γαλλίας, Κλοντ Ονεστά, απαντώντας τόνισε: "Θέλαμε να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα. Δεν είναι χουλιγκανισμός αυτό. Απλώς όταν υπάρχουν μικρόφωνα και κάμερες όλα γίνονται σε κοινή θέα. ίσως παρεκτραπήκαμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα