Μαντσίνι: «Οκτώ βαθμοί κι όλα τελείωσαν…»

11:32 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πιστεύει ότι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει τα δυο της παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, τότε η μάχη για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ θα βαφτεί… κόκκινη!

Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει σήμερα (02/04) το βράδυ την Μπλακμπερν, προτού βρει την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στον… δρόμο της, την προσεχή Κυριακή (08/04) και ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί ότι αν η συμπολίτισσα κάνει το «δυο στα δυο», αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά από την δική του ομάδα στους οκτώ βαθμούς, τότε η υπόθεση τίτλος θα τελειώσει!

«Αν βρεθούμε οκτώ

πόντους πίσω, τότε όλα θα τελειώσουν. Είναι εμφανές ότι είμαστε απογοητευμένοι. Κάναμε μερικά λάθη, εγώ και η ομάδα. Επίσης, ήμασταν και άτυχοι, χάνοντας τρεις ή τέσσερις παίκτες κλειδιά, σε μια σημαντική στιγμή», είπε αρχικά ο Μαντσίνι, με αφορμή το 3-3 των «πολιτών» με την Σάντερλαντ.

Για να προσθέσει: «Όμως, όταν είσαι δυνατή ομάδα, πρέπει να προσπερνάς αυτές τις δυσκολίες. Ναι, στο ποδόσφαιρο, όλα μπορεί να αλλάξουν σε δυο – τρία ματς. Είχα μια εμπειρία στην Ιταλία, με την Ίντερ, όταν ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα