Γούτας: Το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου

23:54 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Δυο μήνες περίμεναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γι' αυτό το ματς, όπως τόνισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας. Ο άσος της Σκόντα, τόνισε στην κάμερα της NOVA πως πλέον μπορούν όλοι να χαρούν για την παραμονή στην κατηογορία.
Αναλυτικά:
«Το να περιμένουμε δύο μήνες για έναν αγώνα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Ωστόσο παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας έριξε κάπως, ωστόσο ήμασταν αναγκασμένοι να

ανακάμψουμε και να γυρίσουμε το ματς. Στο δεύτερο μέρος, μείναμε με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε όμως να παίξουμε ομαδικά και κλειστά για να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για να μην ξανασυμβεί αυτό. Το γκολ ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και ο προπονητής μας, μας εμψύχωσε, είμαστε η Ξάνθη και έπρεπε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά για να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας βοήθησε πολύ, ήταν στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνουμε καλή πορεία για να το χαρούμε. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις εάν αυτές ωφελήσουν και την ομάδα μου φυσικά. Η Ξάνθη φημίζεται για τις ακαδημίες της, έχει αναδείξει πολλούς παίκτες και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε μία ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα