Γουΐλσιρ: Να συνεχίσουμε τη δουλειά

19:30 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στη σημασία των δύο επόμενων αγώνων των «κανονιέρηδων», μπροστά στο κοινό τους: «Ο όμιλος έγινε πιο ανοιχτός μετά την ήττα της Ντόρτμουντ. Μπροστά μας έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια με τις Νάπολι και Ντόρτμουντ, δύο δυνατές ομάδες. Εάν, όμως, καταφέρουμε μπροστά στους οπαδούς μας να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια. Σε περίπτωση που πάρουμε τις νίκες, θα έχουμε 9 βαθμούς, με τρία ματς να απομένουν. Θα είμαστε πολύ καλά».
Ο μεγάλος στόχος της ομάδας του, εκτός φυσικά από το δύο στα δύο στα

επόμενα ματς που ακολουθούν, είναι άλλος και προυποθέτει θετικά αποτελέσματα και στα εκτός έδρας: «Έχουμε και δύο ματς στη Νάπολι και τη Γερμανία. Όπως είπα, είναι δυνατές ομάδες. Θέλουμε, όμως, να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου».
Το πρώτο τεστ μακριά από το «Έμιρεϊτς» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η νίκη στο «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ με σκορ 2-1 ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να φανταστούν οι Λονδρέζοι: «Πάντα, στο πρώτο παιχνίδι εάν δεν μπορείς να νικήσεις, το ζητούμενο είναι να μην χάσεις. Τα καταφέραμε όμως και ήταν σπουδαία αρχή. Ξέρουμε, όμως, ότι απλώς ήταν μια σημαντική νίκη. Η Νάπολι νίκησε την Ντόρτμουντ, άρα βλέπετε ότι όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Πρέπει, λοιπόν, να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι», κατέληξε ο Άγγλος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα