Γλίτωσε το «κάζο» στο 93’ η Παναχαϊκή

20:30 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

Football League

15η Αγωνιστική

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών

Ακόμα δύο βαθμούς πέταξε η Παναχαϊκή που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, στο ματς με το οποίο άνοιξε η 15η Αγωνιστική της Football League.

Η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά στο ματς

και το δοκάρι του Μπουντόπουλου στο 24' ήταν η καλύτερη φάση για τους Πατρινούς. Νέα καλή στιγμή στο 29' για τους φιλοξενούμενους σε κεφαλιά του Μαρουκάκη.

Σιγά-σιγά οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν και αυτοί δοκάρι με τον Μπακομήτρο στο 50'.

Διπλό δοκάρι για τον Ηρακλή Ψαχνών στο 57'. Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ενρίκο η μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στην επαναφορά ο Βασίλης Πατσατζόγλου έστειλε εκ νέου τη μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Η Παναχαϊκή έδειξε να συνέρχεται όταν στο 64' είχε μία καλή στιγμή με τον Μαρουκάκη.

Στο 70' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κάργα με τον διαιτητή, Μουρτζάκη (Ηρακλείου) να λέει «παίζεται».

Στο 83' τελικά, τα Ψαχνά πήραν αυτό που άξιζαν βάσει των ευκαιριών και των τριών δοκαριών που είχαν.

O Eνρίκο γύρισε τη μπάλα παράλληλα, ο Γουόρντεν έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους Ευβοιώτες.

Στο 88' αποβλήθηκε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός για διαμαρτυρία.

Η Παναχαϊκή, γλίτωσε από την 3η της ήττα στο Νότιο Όμιλο στο 93'.

Ο Ζλατκόφσκι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπουντόπουλου, ισοφάρισε και έδωσε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Πατσατζόγλου B., Μπακομήτρος, Γουόρντεν(91' Μαναρίτσας), Ραπτάκης, Ενρίκο, Τσιμόντζι(80' Σικαλιάς), Ιβκοβιτς(87' Νικολίτσης), Μπαλαράμπε

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος(71' Καρβουνιάρης), Μαρουκάκης, Στεργίδης(62΄ Πατινιώτης), Ζλατκόφσκι, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Κάργας, Άλμπι(51' Φουρλάνος), Μπουντόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα