Γκρίνια για τη διαιτησία στον Αστέρα

19:23 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακοινώσεις για τη διαιτησία σπάνια βλέπεις από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης αποφεύγουν να σχολιάζουν τα όσα γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, μέσω ανακοινώσεων ή άλλων επίσημων τοποθετήσεων.

Η Δευτέρα ήταν τελείως διαφορετική αφού υπήρξε μια τέτοια, για τα όσα έγιναν στην Κομοτηνή. Η ομάδα της Τρίπολης «βράζει» με τη διαιτησία του Θάνου από τα Γρεβενά και γι' αυτό το λόγο εξέδωσε ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, παρά το νέο

άτυχο αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πανθρακικό, όμως θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη, ειδικά με την εικόνα του δεύτερου μέρους. Μετά το πρώτο... «χαμένο» πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν καλύτερος, ειδικά με τις αλλαγές του Βεργέτη, ο οποίος σιγά-σιγά δείχνει να καταλήγει σε έναν βασικό κορμό.

Ο νεαρός τεχνικός κρατάει την καλή εικόνα που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και πάνω σε αυτό θέλει να «χτίσει» την συνέχεια του συλλόγου. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη και άπαντες ελπίζουν σε καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Την Δευτέρα, όσοι αγωνίστηκαν έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι «κυανοκίτρινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, που είναι την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα