Ζαμπαλέτα: Στο μυαλό μας το Τσάμπιονς Λιγκ

19:17 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αργεντινός μπακ, ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Etihad» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά αυτή τη στιγμή, όλοι είναι έτοιμοι για το... κάτι παραπάνω.

«Δεν περιμένουμε εύκολο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει καλές μονάδες και είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πήραμε μια σημαντική και ευρείας έκτασης νίκη το Σάββατο κόντρα στη Νόριτς, αλλά

δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε άλλο. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τρόπος με τον οποίο θα πάρουμε τη νίκη την Τρίτη για να προκριθούμε» είπε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα και συνέχισε:

«Δεν είχαμε καλή παρουσία στη διοργάνωση τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι έχουμε δείξει πόσο έχουμε βελτιωθεί και πόσο θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερο σε κάθε ματς. Χρειάζεται χρόνος... Έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Παίζεις απέναντι στις κορυφαίες ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να βρεθούμε κι εμείς ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα