Γκουαρντιόλα: Πρέπει να κερδίσουμε στο Μόναχο

07:53 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στο πρώτο παιχνίδι για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπογραμμίζει πως η νταμπλούχος Γερμανίας περιόρισε τα επιθετικά ατού της Σαχτάρ ενώ σημείωσε πως πλέον στόχος της Μπάγερν είναι η νίκη στο Μόναχο για να προκριθεί στα προημιτελικά.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Λβιβ, ο Καταλανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες και σιγουρέψαμε ότι οι

αντίπαλοι μας δεν θα καταφέρουν να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις κοντά στην εστία μας. Κρατήσαμε τον Τεϊσέιρα, τον Τάισον και τον Ντάγκλας Κόστα υπό έλεγχο και είμαι χαρούμενος για αυτό".
Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Παίξαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά κάναμε λίγες ευκαιρίες για γκολ. Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις εκτός έδρας, όμως τώρα πρέπει να κερδίσουμε στο Μόναχο και θα το κάνουμε".
Τέλος, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε πως "γνωρίζω πολύ καλά τη Σαχτάρ, αφού την έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές σαν προπονητής της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες έχουν αλλάξει, αλλά το στυλ της παραμένει ίδιο. Είχαν Φερναντίνιο, Μπραντάο, Ζάντσον και Τσιγρίνσκι. Τώρα έχουν άλλους παίκτες, αλλά παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Το σημαντικό για εμάς είναι να αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κάνουμε τις σωστές αλλαγές στη ρεβάνς".

Keywords
Τυχαία Θέματα