Γκουαρντιόλα: Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε

10:02 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στο -10 παρέμεινε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης μετά την νίκη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης επί της Ατλέτικο με 2-1 με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παραδέχεται πως δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα ανατρέποντας την διαφορά στις αγωνιστικές που απομένουν.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη στο "Βιθέντε Καλντερόν" ο Γκουαρντιόλα τόνισε για την διαφορά των δέκα βαθμών αλλά και για την συνέχεια: "Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα , όμως

θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο, υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί που μπορούμε να πάρουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε έδρα και σε κάθε αγώνα".
Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Ατλέτικο μας δυσκόλεψε κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας στυλ και να κερδίσουμε το ματς".
Για τον Λιονέλ Μέσι, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: "Ένας ηγέτης βγαίνει μπροστά όταν η ομάδα του τον χρειάζεται και αυτό κάνει ο Μέσι εδώ και τέσσερα χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα