Ρονάλντο: Οι βαθμοί πιο σημαντικοί από το τακουνάκι (VIDEO)

09:31 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με υπέροχο τακουνάκι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε την νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 ωστόσο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως πιο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα από το γκολ που σημείωσε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε για το γκολ: "Έχω πετύχει αρκετά γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν

από τα καλύτερα της καριέρας μου. Χρειαζόταν να το δω ξανά στην τηλεόραση για να σχηματίσω μια γνώμη. Προτιμώ να μην μιλήσουμε για το γκολ. Το σημαντικότερο για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί και πως παλέψαμε κόντρα σε μια ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά".

Για το πώς κατάφερε να σουτάρει με αυτό το υπέροχο τακουνάκι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Το γκολ βγήκε καλά. Κανείς δεν περίμενε πως μπορεί να γίνει αυτό. Κατάφερα να βάλω ένα υπέροχο γκολ και βοήθησα στην νίκη της ομάδας. Μίλησε με τον Χοέλ και μου είπε πως δεν μπόρεσε να δει την μπάλα, επειδή υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά του και έτσι ήρθε αυτό το γκολ. Με συνεχάρη για αυτό".
Για το παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ράγιο έπαιξε καλά, έκανε ένα σπουδαίο ματς και μας δυσκόλεψε αρκετά. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τυχερή σε έναν αγώνα που ήταν πολύ κλειστός. Ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την δουλειά που κάναμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα