Γκόμεζ: Με ενθουσίασε ο τρόπος παιχνιδιού της Φιορεντίνα

15:02 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στο πρωτάθλημα της Serie A με την φανέλα της Φιορεντίνα θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο Μάριο Γκόμεζ ο οποίος υπογράμμισε πως τον ενθουσίασε το επιθετικό ποδόσφαιρο της ομάδας και πρόσθεσε πως η Φιορεντίνα είναι η ιδανική επιλογή για τον ίδιο.

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό δίκτυο SKY, ο Γερμανός επιθετικός τόνισε: "Από την αρχή γνώριζα πως θα κατέληγα

είτε στην Ισπανία είτε στην Ιταλία. Τελικά με ενθουσίασε ο τρόπος παιχνιδιού της Φιορεντίνα. Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και από την στιγμή που έψαχναν σέντερ φορ, θεώρησα πως αυτή ήταν η ιδανική ομάδα για μένα. Νομίζω πως θα αξιοποιήσουν τις ικανότητες μου με τον τρόπο που αγωνίζονται".
Ο Γκόμεζ μίλησε και για την Μπάγερν Μονάχου από την οποία αποχώρησε λέγοντας το εξής: "Είναι δύσκολο να αφήνεις την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αλλά είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Πέρασα φανταστικά χρόνια στο Μόναχο και ευχαριστώ τους πάντες για αυτό".
Όσο για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, ο Γκόμεζ τόνισε: "Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θα βρεθώ σε μια άλλη χώρα, σε μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό, θα διδαχθώ μια ξένη γλώσσα. Είμαι ενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή. Ξέρω πως οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν την επιλογή μου, αλλά εγώ είμαι βέβαιος πως έκανα την καλύτερη".

Keywords
Τυχαία Θέματα