Γκέτσε: Δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε

16:03 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε 3-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Βεστφαλία και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μάριο Γκέτσε να υπογραμμίζει πως με την χθεσινή της απόδοση η πρωταθλήτρια Γερμανία έδειξε πόσο πολύ ήθελε την πρόκριση.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε την πρόκριση απέναντι στη Σαχτάρ πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι έγινε ευκολότερο από

την στιγμή που κάναμε το 2-0, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ωστόσο, στη συνέχεια σημειώσαμε ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο μέρος και μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους".
Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι οι φίλοι της Ντόρτμουντ, ο Γκέτσε δήλωσε: "Η ατμόσφαιρα στην έδρα μας πάντα είναι εκπληκτική. Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν σε κάθε αναμέτρηση στο γήπεδό μας οι οπαδοί μας. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση τόσο για εμάς όσο και για εκείνους".
Τέλος ως προς την προτίμηση του για τον αντίπαλο στα προημιτελικά, ο Γκέτσε δήλωσε: "Τώρα πλέον έχουμε προκριθεί στα προημιτελικά. Ωστόσο, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια ομάδα που θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε αυτή την στιγμή, αφού όλες τους είναι δυνατές"

Keywords
Τυχαία Θέματα