«Για αυτό κάλεσα τον Κακά και όχι τον Ροναλντίνιο»

15:33 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 21/3 και 25/3 η Εθνική Βραζιλίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Ιταλία και την Ρωσία αντίστοιχα με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να καλεί στην αποστολή τον Κακά αλλά όχι τον Ροναλντίνιο και έσπευσε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Κάλεσα τον Κακά γιατί θέλω να τον παρακολουθήσω

και από κοντά. Δεν μου αρκεί να τον παρακολουθώ από την τηλεόραση, ούτε και πείστηκα γιατί στα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε αρκετά. Θέλω να τον δω στην προπόνηση, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Ο Ροναλντίνιο αγωνίστηκε στα δυο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, ο Κακά θα παίξει στα επόμενα δυο. Δεν πήρε ο ένας την θέση του άλλου. Αυτό το μέτρο θα ισχύσει για όλους. Θα κληθούν και θα παίξουν για να μπορέσω να έχω άποψη για την κατάσταση όλων".
Σε ερώτηση τι σκοπεύει να κάνει με τους Κακά, Ροναλντίνιο όταν έρθει η ώρα των επίσημων υποχρεώσεων της Βραζιλίας, ο Σκολάρι απάντησε: "Θέλω να έχω ξεκάθαρη εικόνα για κάθε παίκτη. Στα επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι. Για αυτό, δεν είμαι σε θέση ακόμα να απαντήσω αν θα καλέσω τον έναν ή τον άλλο ή αν θα προτιμούσα να καλέσω και τους δυο. Η απόδοση τους και η γενική συμπεριφορά τους θα κρίνει ποιοι θα αποτελέσουν μέλη της αποστολής της Εθνικής Βραζιλίας στις επίσημες υποχρεώσεις της".

Keywords
Τυχαία Θέματα