Γκέλες για ΑΠΟΕΛ και Απόλλων

18:30 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΪ ΟΦ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: 1-0
(Μυτίδης 40')

Τεράστιας σημασίας τρίποντο που ισοδυναμεί με άλμα που της επέτρεψε να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πήρε σε βάρος του ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ, που επικράτησε με 1-0 στο ΓΣΖ για την τέταρτη αγωνιστική

των πλέι οφ.

Ο Νέστορας Μυτίδης στο 40' σημείωσε το «χρυσό» γκολ για τους κιτρινοπράσινους, που πλέον απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας (οι οποίοι από το 58' και έπειτα αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της (σωστής) αποβολής του Καρλάο με δεύτερη κίτρινη κάρτα), αλλά και τέσσερις από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ο οποίος την ίδια ώρα γνώρισε την ήττα από την Ανόρθωση.

Απόλλων Λ.-Ανόρθωση: 1-3
(Γκουϊέ 2', Εντέ 53', Κάλβο 70', Γκονσάλβες 85')

Θριαμβευτική νίκη με σκορ 1-3 πέτυχε η Ανόρθωση που επικράτησε του Απόλλωνα, και μάλιστα με ανατροπή, καθώς βρέθηκε στο 2ο λεπτό πίσω στο σκορ.

Ωστόσο, κατάφερε στην επανάληψη να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και με τρία γκολ να πάρει ένα εντυπωσιακό διπλό απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας.

Παράλληλα, έμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στον αντίποδα, το αποτέλεσμα αποτελεί ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα, υπό την άποψη ότι προηγήθηκε και δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, την στιγμή που γνώρισε την ήττα και το ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα