Γκέλαρε η Ίντερ

23:42 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΙΝΤΕΡ: 1-1
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Στο 1-1 κόλλησε η Ίντερ μέσα στην έδρα της Αταλάντα κι έχασε έδαφος.

Στο 10ο λεπτό ο Γκουαρίν έκοψε σωτήρια πάνω στη γραμμή, την κεφαλιά του Κανίνι και στο 17' η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Παλάσιο με κεφαλιά έδωσε στον Άλβαρες, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Η Αταλάντα αντέδρασε και έφερε στα ίσα το ματς στο 25ο λεπτό. Ο Μοράλες έβγαλε τη σέντρα και ο Ντένις με καρφωτή κεφαλιά νίκησε

τον Χαντάνοβιτς. Ο κίπερ της Ίντερ απέκρουσε το σουτ του Καρμόνα στο 3ο λεπτό, ενώ στο 40' το σουτ του Ναγκατόμο σταμάτησε στο δοκάρι της Αταλάντα.

Στο 52' ο Κονσίλι απέκρουσε σουτ του Καμπιάσο, όπως έκανε και ο Καρίσο σε σουτ του Λιβάγια στο 59'. Δύο λεπτά μετά, ακυρώθηκε γκολ του Άλβαρες ο οποίος στο 63' είδε τον Κονσίλι να αποκρούει με τα πόδια το σουτ που έκανε. Στο 73ο λεπτό, ο Ικάρντι σημάδεψε το δοκάρι της Αταλάντα, ενώ στο 85' ο Γέπες αστόχησε από ιδανική θέση.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Κανίνι, Γέπες, Στεντάρντο, Ραϊμόντι, Καρμόνα, Κιγκαρίνι, Μπρίβιο, Μοράλες (80' Μιλιάτσιο), Λιβάγια (65' Μαριλούνγκο), Ντένις.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς (46' Καρίσο), Ρολάντο, Σάμουελ, Ζουάν, Τζόναθαν (85' Ταϊντέρ), Γκουαρίν (69' Ικάρντι), Καμπιάσο, Άλβαρες, Ναγκατόμο, Κόβασιτς, Παλάσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα