Τριάρα στο «Μπαλαΐδος» για Μπάρτσα

22:53 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΕΛΤΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-3
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Μπορεί ο Μέσι να μη σκόραρε ξανά, αλλά η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Θέλτα.

Μόλις 9 λεπτά άντεξε η Θέλτα, καθώς μετά από απόκρουση του Γιοέλ σε σουτ του Σεσκ, ο Αλέξις ήρθε από πίσω κι έκανε το 1-0 κι ενώ στο προηγούμενο λεπτό δεν είχε δοθεί πέναλτι στον Μέσι. Στο 13' ο Γιοέλ είπε όχι σε κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες όπως έκανε και ο Βαλντές σε σουτ του Κάρλες στο 27'. Ένα λεπτό μετά, ο Μέσι έκανε

τρομερή ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 29' ο Βαλντές πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ των Φερνάντεθ και Ραφίνια.

Στο 48ο λεπτό η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματά της καθώς το σουτ του Σεσκ βρήκε στο δοκάρι, στην πλάτη του Γιοέλ και κατέληξε στα δίχτυα της Θέλτα. Στο 54' ο Μέσι έδωσε αριστερά για τον Σεσκ, ο οποίος με όμορφο σουτ έγραψε το 3-0, ενώ στο 67' ο Νολίτο είχε δοκάρι για τη Θέλτα. Στο 78' και στο 80' ο Γιοέλ σταμάτησε τον Μέσι.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Αουρτενέτσε (56' Τόνι), Φοντάς, Καμπράλ, Μάγιο, Ουμπίνια, Ραφίνια, Λόπεθ, Κάρλες, Νολίτο (69' Ορεγιάνα), Φερνάντεθ (59' Μίνα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ, Μπαρτρά, Αντριάνο (30' Μοντόγια), Μπούσκετς, Σονγκ, Φάμπρεγας (69' Ινιέστα), Αλέξις (82' Τέγιο), Μέσι, Πέδρο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΜΑΛΑΓΑ: 0-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Τυχερή στάθηκε η Εσπανιόλ, που έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα η οποία είχε 2 δοκάρια και πολλές φάσεις.

Στο 18ο λεπτό ο Κασίγια είπε όχι σε σουτ του Ελισέου, ενώ στο 27' το φάουλ του Λόπεθ, πέρασε λίγο άουτ. Στο 38ο λεπτό η Μάλαγα άγγιξε το γκολ, καθώς ο Σάντα Κρους σημάδεψε το δοκάρι της Εσπανιόλ, ενώ και στο 44' το σουτ του Ελισέου σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγια.

Στο 65ο λεπτό ο Κασίγια πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε σουτ του Νταρντέρ που κόντραρε κι άλλαξε εντελώς πορεία, ενώ στο 83' ήταν η σειρά του Καμπαγιέρο να πει όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Γκαρθία.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Φουέντες, Μορένο, Σίντνεϊ, Ματιόνι, Σάντσεθ, Λόπεθ, Σιμάο (73' Τιεβί), Πίτσι (46' Λανθαρότε), Γκαρθία, Κόρδοβα (46' Στουάνι).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Σάντσεθ, Ουέλιγκτον, Αντούνες, Νταρντέρ (88' Καμάτσο), Τισόνε, Πορτίγιο (77' Άντερσον), Ελισέου, Σάντα Κρους, Φαμπρίς (82' Χουάνμι).

Keywords
Τυχαία Θέματα