Γκέλα κα στην Κέρκυρα ο ΠΑΟ

21:34 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Μετά από ένα κακό παιχνίδι Κέρκυρα και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0

με τους "πράσινους" να παρουσιάζουν τραγική εικόνα στο δεύτερο μέρος.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με την Κέρκυρα να μπαίνει δυνατά και να χάνει καλή ευκαιρία στο 7ο λεπτό όταν ο Λεόν έκανε το σουτ και ο Καρνέζης έδιωξε. Στο επόμενο λεπτό Μπάρκογλου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε μόλις άουτ την μπάλα. Οι "πράσινοι" ανέβηκαν μετά το 25' και στο 28' απείλησαν με ένα φάουλ του Χριστοφουλόπουλου το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Αναστασόπουλος. Στο 41' μετά από μπαλιά του Σπυρόπουλου ο Φορναρόλι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ολιγώρησε και τελικά όταν σούταρε ήταν κλεισμένος.

Απογοητευτικό το δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟ να έχει μια φλύαρη υπεροχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 82' όταν ο Καραλής έκανε το σουτ και ο Καρνέζης έδιωξε. Πέντε λεπτά μετά ο Κουίνσι βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε το σουτ με τον Αναστασόπουλο να λέει "όχι". Στις καθυστερήσεις ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης (69'Καράλης), Μπάρκογλου, Λεόν (90'Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης (79'Τσοκάνης), Κοντοδήμος και Ζουμπουλάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (46'Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (60'Πετρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα