Γκαρίδο για προπονητη βλέπει η ΑΕΚ

21:37 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τον Ισπανό Χουάν Κάρλος Γκαρίδο φέρνει ως υποψήφιο να αναλλάβει την ΑΕΚ δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας. Αναλυτικά το δημοσίευμα του filathlos.gr:
"Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει ότι η ΑΕΚ στην Football League χρειάζεται προπονητή με ευρωπαϊκή στόφα, ικανό να ξεκινήσει την απαραίτητη προεργασία για την δημιουργία της ομάδας

που θα επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Φίλαθλος online αποκαλύπτει ότι στο αφεντικό της Ένωσης προτάθηκε πρόσφατα η περίπτωση του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο. Τον 45χρονο Ισπανό τεχνικό πρότεινε, όχι για πρώτη φορά στους "κιτρινόμαυρους" είναι η αλήθεια, ο Βασίλης Τσιάρτας, που γνωρίζει καλά την αγορά της Ιβηρικής.

Ο Γκαρίδο γεννήθηκε στην Βαλένθια και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε Βιγιαρεάλ (σ.σ. αρκετά χρόνια και στην δεύτερη ομάδα της), Μπριζ και Μπέτις. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό.

Απόφαση, πάντως, ΔΕΝ έχει ληφθεί, ούτε γι' αυτόν, ούτε για τον Σα Πίντο, η περίπτωση του οποίου επίσης εξετάζεται προσεκτικά από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Εκτιμάται, πάντως, ότι προς τα τέλη του ερχόμενου μήνα η Ένωση θα έχει νέο προπονητή. Και κατά τα φαινόμενα, αυτός θα είναι ξένος."

Keywords
Τυχαία Θέματα