Μαρτίνο: Αδύνατον να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό τόσο σύντομα

20:42 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει "βαρύ" με τον Τάτα Μαρτίνο να σημειώνει πως είναι αδύνατον η ομάδα να ξεπεράσει τόσο σύντομα το ότι έμεινε εκτός ημιτελικών και να προσθέτει πως πρόκειται για αποτυχία ακόμα και αν στο τέλος της σεζόν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το νταμπλ.
Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Γρανάδα, ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι αδύνατον για μια ομάδα να ξεπεράσει τον αποκλεισμό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Για μένα το να αποκλειστούμε ήταν μια αποτυχία

και θα συνεχίσει να είναι ακόμα και αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το να έχουμε να παίξουμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα μπορεί να είναι θετικό, αλλά ευχαρίστως θα άλλαζα θέσεις με την Ατλέτικο και την Ρεάλ".
Για την κριτική που ασκήθηκε στον Λιονέλ Μέσι αλλά και στην απόφαση να παίξει πιο ψηλά ο Μαρτίνο δήλωσε: "Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ήθελα να περιορίσω τον ρόλο του ως δεκάρι. Να τον αφήσω μπροστά και οι υπόλοιποι να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για εκείνον. Αν είχε σκοράρει, ο Τύπος θα έλεγε μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Δεν είναι εύκολο για τον Μέσι. Οι προσδοκίες για εκείνον είναι τόσο μεγάλες που αν δεν είναι τόσο λαμπρός όσο ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, μετά δέχεται υπερβολική κριτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα