Γκαλιάνι: Όνειρο ο Ρονάλντο για Μίλαν

16:33 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης λόγω στεναχώριας αρκετά δημοσιεύματα εμφάνισαν ομάδες να ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να ξεκαθαρίζει πως για την Μίλαν η απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι απλά ένα όνειρο.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Ο Ρονάλντο; Αν είναι λυπημένος με τη ζωή του, τότε θέλω κι εγώ να είμαι λυπημένος. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Κριστιάνο να έρθει στην Ιταλία.

Ενας παίκτης που παίρνει τόσα χρήματα δεν μπορεί να έρθει στην Ιταλία. Η μεταγραφή του στην Μίλαν είναι απλά ένα όνειρο. Είναι πραγματικά αδύνατο".
Στην συνέχεια ο Γκαλιάνι μίλησε για τους εφετινούς στόχους της Μίλαν: "Εχουμε καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε καλή σεζόν και να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 3άδα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είμαστε η Μίλαν, δεν γίνεται να έχουμε χαμηλούς στόχους. Παρόλα αυτά δεν περιμένουμε να κερδίζουμε πάντα".
Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Ιταλό τεχνικό αναφέρθηκε και στην ανταλλαγή του Πατσίνι με τον Κασάνο: "Καλύτερα να αφήσω άλλους να μιλήσουν για το θέμα. Φτάσαμε σε συμφωνία με τον Μοράτι. Είναι τζέντλεμαν και δεν θα υπάρξουν προβλήματα μαζί του. Στο ποδόσφαιρο κάνεις ανταλλαγές. Το Μιλάνο είναι μία πόλη που το ντέρμπι είναι ήρεμο, μπορείς να κάνεις πράγματα και να μην υπάρξουν προβλήματα".
Όσο για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς ως δανεικό από την Ρόμα, ο Γκαλιάνι είπε: "Εχουμε οψιόν να αγοράσουμε τον Κρκιτς από την Μπαρτσελόνα, όπως έχουν και αυτοί για να τον πάρουν πίσω. Σε εμάς τυπικά είναι δανεικός από την Ρόμα".
Τέλος για τον Κακά τόνισε πως "δεν φτάσαμε σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τον θέλαμε δανεικό και ήθελαν να τον πουλήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα