Μπουφόν: Μας λείπει ο Κόντε

16:22 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η τιμωρία του Αντόνιο Κόντε του στερεί το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να παραδέχεται πως ο Ιταλός τεχνικός λείπει στον ίδιο και στους συμπαίκτες του αλλά και να διαβεβαιώνει πως η απουσία του δεν θα τους επηρεάσει.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Να μας επηρεάσει, όχι, δε νομίζω. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως μας λείπει. Μας λείπουν οι φωνές του και οι οδηγίες του, αλλά δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε από την απουσία του".
Για την πρεμιέρα της Εθνικής Ιταλίας στην προκριματική φάση

του Μουντιάλ, ο Μπουφόν αρκέστηκε να δηλώσει: "Είμαστε η Ιταλία, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε. Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά μπορούμε να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας".
Όσο για το τι είναι αυτό που περιμένουν πιο πολύ οι παίκτες της Γιουβέντους, ο Μπουφόν ήταν σαφής: "Αυτό που περιμένουμε είναι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το ραντεβού, οπότε δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε τους αγώνες. Ξέρουμε πως έχουμε πολλές πιθανότητες να διακριθούμε. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα