«Γιούχα» σε Φαν Πέρσι

16:42 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό φιλικό προετοιμασίας της Άρσεναλ κόντρα στην Κολωνία, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την είσοδο του στο παιχνίδι εξαιτίας της άρνησης του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Λονδίνου.
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πήρε την θέση του Λούκας Ποντόλσκι και μόλις έγινε η αλλαγή άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες αποδοκιμασίες οι οποίες γίνονταν όλο και πιο έντονες σε κάθε προσπάθεια του Φαν Πέρσι.
Οι φίλοι της Άρσεναλ, παρά την καλή εμφάνιση

της ομάδας τους και την νίκη με 4-0, δεν έχουν ξεχάσει την άρνηση του Φαν Πέρσι να μείνει στον σύλλογο με τον Αρσέν Βενγκέρ να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Δεν υπάρχουν νέα για τον Φαν Πέρσι. Οι οπαδοί μας θέλουν να παραμείνει στην ομάδα και γι' αυτό είναι τόσο ανήσυχοι. Ο,τι και να σας πω για την περίπτωσή του θα είναι ψέμα. Το μόνο που ξέρω είναι πως πέρυσι σκόραρε 30 γκολ και θέλουμε να τον κρατήσουμε".
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το γνωστό σύνθημα των φίλων της Άρσεναλ "Ο Φαν Πέρσι σκοράρει όποτε θέλει" έχει γίνει πλέον "Ο Ποντόλσκι σκοράρει όποτε θέλει" το οποίο αναφέρεται στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που σκόραρε δυο φορές κόντρα στην Κολωνία με τον Γερμανό επιθετικό να δηλώνει: "Έμεινα έκπληκτος από τις αντιδράσεις του κόσμου. Ήταν τρελό που τραγουδούσαν το όνομά μου στο πρώτο μου παιχνίδι. Χρειάζομαι δύο εβδομάδες για να είμαι απόλυτα έτοιμος".

Keywords
Τυχαία Θέματα