Προς ανακωχή Πανιώνιος-Τσακίρης

16:42 13/8/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης από πλευράς Κωνσταντίνου Τσακίρη να διευκολύνει την ΠΑΕ Πανιώνιος ώστε να τακτοποιήσει το χρέος προς την Εφορία με το να μην εισπράξει τις 380.000 ευρώ που του οφειλόταν έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει πως σέβεται την

προσφορά του πρώην μεγαλομετόχου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: "Κάθε φορά που ως ΠΑΕ Πανιώνιος αναφερόμαστε στον κ. Τσακίρη, δεχόμαστε εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ίδιο συνέβη και με την από 16/7/2012 ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη ότι σεβόμαστε την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του κ. Τσακίρη και αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον Πανιώνιο. Η όποια αναφορά γίνεται στο πρόσωπό του κ. Τσακίρη, έστω και αν κάποτε ενέχει κάποια στοιχεία κριτικής, γίνεται καλόπιστα και ως μοναδικό στόχο έχει να τον ενεργοποιήσει περισσότερο ως ισχυρό μέλος της Πανιώνιας οικογένειας ώστε να βοηθήσει και αυτός τον Σύλλογο στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του".

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει την πρόθεση να βοηθήσει τον Πανιώνιο αρκεί η ΠΑΕ να βγάλει ανακοίνωση μεταμέλειας για τις κατά καιρούς επιθετικές, όπως υποστηρίζει ο Τσακίρης, ανακοινώσεις της εναντίον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα