«Γινόμαστε πιο δυνατοί»

22:41 14/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τέτοιες νίκες κάνουν πιο δυνατές τις ομάδες, όπως είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το τέλος του ματς με την Καλλονή. «Εμείς ήμασταν πάρα πολύ οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές, είπαμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό που γινόταν στα τελευταία παιχνίδια και ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι αυτό. Κι αυτό έγινε, αυτός ήταν ο λόγος που η ομάδα έβγαλε το πρόσωπο που έβγαζε πριν από ένα και δυο μήνες. Κι όταν όλα αυτά γίνονται με δέκα παίκτες, έχει μεγάλη σημασία», είπε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για το τι μεσολάβησε από την Τρίπολη μέχρι σήμερα και εάν υπήρχε θέμα παραίτησής του:

«Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω».

Για την αποβολή του Κάτσε: «Απαράδεκτη, οταν αποβάλλεται ένα παίκτης με αυτό τον τρόπο, γι' αυτό τον λόγο, είναι λάθος. Είναι απαράδεκτο».

Για το αν αυτές οι καταστάσεις προκαλούν προβλήματα στον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Κάνετε λάθος. Πιστεύω πως αυτά μας δυναμώνουν πολύ περισσότερο. Έρχονται στιγμές που η αγανάκτηση φτάνε στο αποκορύφωμα, αλλά με βοηθάει πολύ η Παναγιά να είμαι ήρεμος. Είπαμε στα αποδυτήρια να μην ασχοληθούμε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ένας τρόπος εινι αυτός. Το δεύτερο είναι να μαλώνεις και να σκοτώνεσαι».

Για το αν υπάρχει αγανάκτηση, ανέφερε: «Όταν υπάρχει αγανάκτηση, περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό αλλά δεν είναι ώρα για να συζητήσουμε αυτό, θέλετε να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο; Για το παιχνίδι; Αυτά τον διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, μετά από μικρή ένταση, ανέφερε: «Γιατί δεν ήταν; Για ποιο λόγο δεν ήταν. Άμα θα κάνουμε διάλογο, θα πούμε δεν ήταν. Η Καλλονή έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή, έμπειρο, ο οποίος γνωρίζει το ποδόσφαιρο πολύ καλύτερα κι από εμένα. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια κι εντός κι εκτός έδρας. Εμείς σήμερα καταφέραμε κι ανατρέψαμε κάποια πράγματα με το προφίλ της μεγάλης ομάδας και των μεγάλων ποδοσφαιριστών. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα γράψετε εσείς, έχετε την προσωπική σας άποψη».

Για το τι γίνεται με τη διαιτησία, ανέφερε: «Γίνεται αυτό που πρέπει. Δεν κρίνω τους διαιτητές. Το μόνο που έχω να πω, είναι να μας βάζουν το παλικάρι αυτό κάθε Κυριακή. Μπορούμε να τον έχουμε κάθε Κυριακή; Θα είναι ευλογία».

Για τον Μακ, σχολίασε: «Ο Μακ σήμερα δεν ήταν πολύ καλός. Περίμενα πολύ περισσότερα από αυτόν. Έχει δικαιολογία γιατί είχε μεγάλη αποχή από τα γήπεδα, αλλά εγώ δεν στέκομαι σε έναν παίκτη».

Για τον Μαντούρο: «Θέλαμε να κάνουμε λίγο πιο γρήγορο το κέντρο, να πρεσάρουμε γρήγορα κι ο Μαντούρο ήταν αργός. Θέλαμε να κάνουμε πιο γρήγορη τη μεσαία γραμμή και να πρεσάρουμε ψηλότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα