Ανατροπή με Περέιρα και Ιτάνζ (VIDEO)

21:33 14/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Μυτιλήνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη όπου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιξε για περίπου μια ώρα με δέκα παίκτες, έκανε την ανατροπή

και επικράτησε με 2-1. Μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία είχαν οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά το αδύναμο σουτ του Καλτσά που κόντραρε ο Ιτάνζ αντέδρασε λανθασμένα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Στο επόμενο λεπτό ο Μακ είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε ο Χογκ. Στο 19' ο Ρατς έκοψε ωραία όμως ο Αθανασιάδης έκανε κακό σουτ. Έξι λεπτά μετά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ με προβολή έστειλε την μπάλα στον Βάλλιο που έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε με δέκα παίκτες στο 37' όταν ο Κάτσε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση διαιτητή που δεν έδωσε ένα φάουλ. Η αποβολή προκάλεσε αναταραχή με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγο.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Αθανασιάδης γύρισε την μπάλα στον Περέιρα και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Οκτώ λεπτά μετά η ομάδα του Αναστασιάδη "χτύπησε" και πάλι με τον Περέιρα να πετυχαίνει και το γκολ της ανατροπής. Το τέρμα προήλθε από ωραία ενέργεια και πάσα του Μακ. Ο Σαλπιγγίδης στο 69' έκανε το σουτ με τον Χογκ να διώχνει εντυπωσιακά ενώ στο 75' ο Περέιρα είχε καλή ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Έξι λεπτά μετά η Καλλονή κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνμα από τον Κωσταντινίδη. Ο Μανούσος το εκτέλεσε και ο Ιτάνζ είπε "όχι". Στο 88' ο Μακ με "ηρωική" επέμβαση έκοψε προ του Τσαμπουρή που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέτζο, Κεϊτά (66'Στεφάνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (76'Μίνγκας), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66'Καμαρά), Μανούσος, Χουάνμα.

ΠΑΟΚ (Α. Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο (46'Τζανδάρης), Μακ (91'Σκόνδρας), Περέιρα, Σαλπιγγίδης (94'Παπαγιαννόπουλος), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα