«Γιατί κύριε Μάκη;»

20:47 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ Στοκχόλμης βρίσκεται σε οριακό σημείο και αναζητά βοήθεια από παντού… Μάλιστα, η διοίκηση της ήρθε σε επικοινωνία και με τους Supporters και τον πρόεδρο τους Μάκη Κασνακίδη, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε βοήθεια. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος από την Σουηδία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας «Ζητήσαμε βοήθεια από τους AEK Supporters, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να μας βοηθήσουν. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσαν να μας βοηθήσουν. Εμείς πιστεύαμε πάρα πολύ ότι θα μας βοηθούσαν

να πληρώσουμε τα χρέη που έχει η ΑΕΚ Στοκχόλμης. Αλλά δυστυχώς τίποτα… Δεν θέλανε να μας βοηθήσουνε να πληρώσουμε τα χρέη που έχει ο σύλλογος μας. Είχαμε επικοινωνία με τον κ.Μάκη Κασνακίδη για τα χρέη που έχει ο σύλλογος μας. Πήραμε μια απάντηση που δεν περιμέναμε.
Και εμείς ΑΕΚ είμαστε, κουβαλάμε της ΑΕΚ το σήμα, αγωνιζόμαστε για την ΑΕΚ, κάνουμε τα πάντα για την ΑΕΚ, στηρίζουμε την ΑΕΚ πάντα, έχουμε την ΑΕΚ μέσα μας. Γιατί κύριε Μάκη και κύριοι Supporters δεν στηρίξατε την ΑΕΚ Στοκχόλμης;
Τι λάθος κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι…; Δεν πονάμε την ΑΕΚ Στοκχόλμης; Δεν είναι κρίμα να πάμε για πτώχευση για 2.000 ευρώ; Εσείς έχετε λεφτά και μπορείτε να μας βοηθήσετε. Αν δεν είχατε θα το καταλαβαίναμε. Μην ξεχνάτε ότι πρώτα φορά ζητάμε βοήθεια από εσάς. Μετά από 16 χρόνια. Μην ξεφτιλίζετε τους Supporters για μία καρέκλα και διαφήμιση το όνομα σας.
ΑΕΚ Supporters είναι όλα τα αθλήματα. Και όλη η ΑΕΚ (παντού)… Μπράβο και πάλι μπράβο στον κ.Γεωργατζόγλου που παραιτήθηκε. Κατάλαβε τι είναι η ΑΕΚ Supporters. Μάκη ξανασκέψου το για την βοήθεια που θέλουμε. Είμαστε ΑΕΚ και τίποτε άλλο.
Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Στοκχόλμης»

Keywords
Τυχαία Θέματα