Έκκληση για βοήθεια

20:07 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δραματική έκκληση για οικονομική ενίσχυση απηύθυναν τα μέλη της «Κοινωνίας Μελών Άρη», περιγράφοντας τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν:

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, Άγγελος Γρόλιος: «Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην ΠΑΕ, αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι τραγική. Το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητας. Χρειάζεται μέχρι το τέλος του μήνα 1 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό πρέπει να μπει στα ταμεία της ΚΜΑ και να δοθεί στην ΠΑΕ

για να εξασφαλιστούν αυτά τα δύο. Εγγυόμαστε ότι όσα χρήματα θα μπουν, θα πάνε μόνο εκεί που χρειάζεται.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος πρέπει να πάρει διαρκείας. Από την άλλη επεξεργαζόμαστε τρόπους ώστε να συμβάλλουν οι Αρειανοί με διάφορους τρόπους, τους οποίους θα ανακοινώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Αν συγκεντρωθεί αυτό το ποσό, θα μπορέσουμε να έχουμε μια ομάδα με παίκτες και προπονητή και δεν θα έχουμε τον βραχνά της εφορίας.

Επίσης δεσμευτήκαμε πως θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ από το 2004 μέχρι σήμερα. Όσον αφορά την διοίκηση πρωτοδικείου, στο επόμενο ΔΣ μας θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει στην ΚΜΑ στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τα τέσσερα άτομα που αποφασίστηκαν στην γενική συνέλευση ήδη εργάζονται, ο Ζαμπέτας ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και οι άλλοι τρεις. Ο ΑΣ θα προτείνει έναν ακόμα και εμείς έναν ή δύο. Θα είναι μια διοίκηση η οποία θα τρέξει διάφορα θέματα. Δεν λέμε ότι παίρνοντας ενημερότητα λύθηκαν τα προβλήματα της ομάδας, υπάρχουν κι άλλα χρέη, που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, προκειμένου η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και από εκεί και πέρα θα επεξεργαστούμε κι άλλους νομικούς, τεχνικούς τρόπους για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Στο καταστατικό λέει άτι εάν κάποιο μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ μεταπηδήσει στην ΠΑΕ, τότε αυτόματα δεν υφίσταται η παρουσία του στο ΔΣ του Φορέα.

Τα εναλλακτικά σχέδια θα δρομολογηθούν από το επόμενο ΔΣ της ΚΜΑ. Από εκεί και πέρα όμως η εταιρία πρέπει να έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Δεν χρειάζεται να πω για ποιους λόγους.

Ο Αρειανός δεν έχει καταλάβει ότι η ομάδα μπορεί να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Αυτά τα χρήματα είναι το πρώτο βήμα, όπως και άλλοι τρόποι που θα δρομολογηθούν. Είναι τραγική η κατάσταση. Δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Όλα τα έσοδα φέτος θα είναι μειωμένα. Έχουμε μεγαλύτερο έλλειμμα. Την τελευταία χρονιά έγιναν τεράστια λάθη που δεν τα πιάνει ο ανθρώπινος νους. Υπάρχει ένα τεράστιο έλλειμμα, για το οποίο πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να καλυφθεί.

Εννοείται ότι θα αποδοθούν ευθύνες. Είναι δεδομένο και έχουμε δεσμευτεί για αυτό. Ο κόσμος πρέπει να το ξέρει αυτό. Τον καλούμε να συνδράμει οικονομικά και τώρα θα ξέρει που θα πάνε τα χρήματα του. Δεν θα φύγουν από εδώ και από εκεί, γιατί ίσως να έχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν».

Ακολούθως μίλησε ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης: «Ο Αρε

Keywords
Τυχαία Θέματα