«Γιατί εξαφανίστηκαν σήμερα;»

22:06 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα είχε εξαγριωθεί από την νέα κοροϊδία. Στα μέσα Φλεβάρη οι παίκτες υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα για να βοηθήσουν την ΑΕΚ και πήραν την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν την πρώτη δόση στις 20 Μαρτίου. Σήμερα όμως δεν είδαν… φως. Μάλιστα, κατηγορούν ανοιχτά την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

που στα μέσα Φλεβάρη έτρεχε πάνω – κάτω στα Σπάτα για να τους πείσουν και να αποσπάσουν τις υπογραφές τους και σήμερα δεν… πλησίασε κανείς την πόρτα των αποδυτηρίων για να τους πει μια κουβέντα για το ότι δεν είχαν πληρωθεί.

«Σήμερα γιατί εξαφανίστηκαν;» έλεγαν αρκετοί παίκτες για τους διοικούντες που σήμερα κλείστηκαν στα γραφεία τους. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συζήτησαν για αποχή, αλλά έπειτα από παραίνεση του Νίκου Κωστένογλου να δώσουν λίγο ακόμη χρόνο στην διοίκηση τελικά έκαναν… πίσω και μέχρι την Παρασκευή θα συνεχίσουν να προπονούνται κανονικά. Ωστόσο, μίλησαν ανοιχτά και για την επόμενη κίνηση τους.

Εκτός από αποχή προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απείλησαν ότι αν δεν πληρωθούν τις επόμενες ημέρες, δεν θα αφήσουν κανένα μέλος της διοίκησης να πλησιάζει την ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα