Για το 4Χ4 δίπλα στο σπίτι της

00:06 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

Στα δικά της λημέρια, λίγα μέτρα από το σπίτι της, επιστρέφει σήμερα (15.00, OTE TV) η ΑΕΚ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αχαρναϊκό, για την 4η αγωνιστική της Football League, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη, η οποία αναμένεται να βαφτεί στα κιτρινόμαυρα. Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου έχει φανεί στην προπώληση των εισιτηρίων και όλα δείχνουν ότι ο Τραϊανός Δέλλας και οι

ποδοσφαιριστές του θα έχουν σε ακόμη ένα ματς την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου, στην προσπάθειά τους να κάνουν το 4Χ4 και να συνεχίσουν την επιβλητική πορεία της ΑΕΚ προς την επιστροφή της στην φυσική της θέση.
Ο τεχνικός της Ένωσης έχει για πρώτη φορά φέτος όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του (πλην του Σοϊλέδη) και στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι έδειξε την πρόθεσή του να εμπιστευτεί το σχήμα που είχε αρχίσει να καθιερώνει από τα φιλικά προετοιμασίας. Στο τέρμα θα είναι ο Ανέστης, στην άμυνα οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, στα αμυντικά χαφ οι Κορδέρο, Ανάκογλου, μπροστά τους οι Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραβίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα