Ρόμπα ο Ολυμπιακός, μόνο ο Σπάθας και οι επόπτες τίμησαν τον... Πειραιά!

21:54 1/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-0

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Σπάθας Επόπτες: Χρήστος Σωτηρόπουλος, Ιωάννης Κοντιζάς

Την απόλυτη ταπείνωση γνώρισε ο διορισμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός και η τριάδα Σπάθα, Σωτηρόπουλου, Κοντιζά από τον (Πειραιά) από τον γενναίο Αστέρα Τρίπολης, που άντεξε στο απροκάλυπτο χειρουργείο και με 10 παικτες από

το 42' ανάγκασε τον Ολυμπιακό σε νέα απώλεια βαθμών με 0-0. Με ένα Σπάθα που ξεπέρασε τον πατέρα του και με δύο επόπτες που είναι έτοιμοι για μεταγραφή στη... Ρομα, αφού κράτησαν μόνοι τους το μηδέν σε μια τραγική βραδιά του πρωταθλητή της ντροπής, ο Ολυμπιακός γνώρισε το απόλυτο ξεβράκωμα κι αν ο ΠΑΟΚ περάσει αύριο από τον Εργοτέλη, οπόυ έχει σταλεί ο διαιτητής και άξιος συνεχιστής του... ονόματος Δημητρόπουλος, τοτε οι άθλιοι του λιμανιού θα μείνουν 5 βαθμούς πίσω. Βέβαια με τέτοιο... Σπάθα και τέτοιους Σωτηρόπουλο και Κοντιζά το πρωτάθλημα δεν... χάνεται για την ομάδα του Μαρινάκη, που παρακολούθησε την ξεφτίλα της ομάδας του, αλλά και την τρομερή απόδοση του Πειραιώτικου τρίο από την εξέδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Πειραιώτης διαιτητής και γιος του γνωστού Γιάννη Σπάθα με διάφορα σφυρίγματα εκτός από τα κραυγαλέα κατάφερε να ανακόψει τον πολύ ανώτερο Αστέρα που άνετα θα έχει προηγηθεί με καθαρό σκορ. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι... επόπτες Σωτηρόπουλος και Κοντιζάς με τελικό νικητή τον πρώτο με 3-2... ανύπαρκτα οφσάιντ σε βάρος του Αστέρα. Ο Σπάθας διαισθανόμενος τον προσωπικό του διασυρμό, προσπάθησε να είναι λίγο πιο... ήπιος στο δεύτερο ημίχρονο, όπου βέβαια άφησε τον Μήτρογλου να σπρώχνει στο 92' αλλά ο παίκτης της Φούλαμ δεν τον... δικαίωσε, αστοχώντας.

Το ματς ξεκίνησε με πολλά νεύρα και γκρίνιες, τις οποίες προκάλεσε κυρίως η κακή διαιτησία του Ηλία Σπάθα. Στο 3ο λεπτό η κερκίδα ξεσηκώθηκε για φάουλ που δεν δόθηκε στον Μάσα και στο 5' ο ίδιος παίκτης κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ. Στο 8' ο Αστέρας ζήτησε φάουλ πάνω στον Ρόλε ενώ λίγο μετά δόθηκε παράβαση υπέρ του Ντοσεβί, ενώ στο 16' ο Μάσα ξανακόπηκε με οφσάιντ ενώ καλυπτόταν από τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Τα λάθη συνεχίστηκαν και στο 37', όταν η επίθεση του Αστέρα σταμάτησε πάλι με οφσάιντ κι ενώ η μπάλα είχε γυρίσει από παίκτη του Ολυμπιακού. Η πρώτη καλή ενέργεια στο ματς ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Ομάρ έδωσε για τον Μήτρογλου, που από ιδανική θέση αστόχησε.

Και το σόου του Σπάθα συνεχίστηκε στο 41ο λεπτό, όταν και απέβαλλε τον Μάσα με κάρτα για θέατρο όταν παραπάτησε και έπεσε στη σέντρα κι ενώ την πρώτη την είχε δει για την διαμαρτυρία του στο 16' όταν κόπηκε για οφσάιντ ενώ τον κάλυπταν τρεις.

Στο 54ο λεπτό, ο Μήτρογλου έφυγε πίσω από τη σέντρα, ο Κοσίτσκι βγήκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σε ρόλο λίμπερο κι έδιωξε με το κεφάλι, στην εξέλιξη της φάσης ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε με ένα φιλόδοξο σουτ από 35 μέτρα να νικήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 66ο λεπτό ο Λουί έφυγε στην κόντρα αλλά ξανά ο επόπτης έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ και προκάλεσε νεύρα στον πάγκο των Αρκάδων, ενώ στο 73' το σουτ του Φουστέρ πέρασε λίγο άουτ. Στο 80ο λεπτό, ο Φουστέρ από ιδανική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 89' ο Μπαντιμπανγκά κόπηκε με νέο ανύπαρκτο οφσάιντ, το πέμπτο συνολικά για τον Αστέρα. Στο 90+2' ο Μήτρογλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, εξουδετέρωσε με διπλό σπρώξιμο τον Σανκαρέ μπροστά στα μάτια του Σπάθα,έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στη λήξη του αγώνα ο Μιλοβόγιεβιτς χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο χωρίς να τιμωρηθεί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Γιαννιώτας (46' Τσοκάνης), Ρόλε (73' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Πάρα (81' Μπαραλές).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μανιάτης (58' Ντουρμάζ), ΜΙλιβόγεβιτς, Φορτούνης (66' Φουστέρ), Κασάμι (74' Διαμαντάκος), Ντοσεβί, Μήτρογλου.

Keywords
Αναζητήσεις
αστερας τριπολης οσφπ σπαθας
Τυχαία Θέματα