Για μια θέση στον τελικό

02:07 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την κορύφωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή με την έναρξη της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στα ημιτελικά για μία θέση στον τελικό. Και οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα κριθούν στις 3 νίκες. Στου Ρέντη 50 ημέρες μετά το ραντεβού τους για την 18η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Ολυμπιακός με μόλις 2 ήττες (από Παμβοχαϊκό, ΠΑΟΚ εκτός έδρας) σε 22 αγώνες θέλουν να δρέψουν τους καρπούς της άνετης επικράτησης τους στον μαραθώνιο της κανονικής περιόδου. Ξέρουν πως είναι το φαβορί αλλά και πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι μία νεανική ενθουσιώδης και «απρόβλεπτη» ομάδα που χωρίς άγχος πλέον θα παίξει ελεύθερα.
O Oλυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας στους δύο ημιτελικούς την Παρασκευή και το Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης 20.00 και μετάδοση από το Novasports-7 και τις δύο ημέρες. Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες και το τρίτο ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολης.
Στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός σημείωσε δύο νίκες με τον Εθνικό, 3-2 στην Αλεξανδρούπολης και 3-1 στου Ρέντη παρότι οι εβρίτες προηγήθηκαν 1-0 σετ.
Στον Ολυμπιακό νοκ άουτ έχει βγει ο Σωτήρης Σωτηρίου, ενώ Φιλίποφ, Σμαραγδής, Χριστοφιδέλης επανήλθαν πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα