Το παράπονο του Λεκάκη

Ο Γιώργος Λεκάκης, ο προπονητής της Ελληνίδας κολυμβήτριας Νόρας Δράκου που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έγραφε στο προφίλ του στο Facebook τα παράπονά του για τα προβλήματα στην Πάτρα.

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» έχουν προκαλέσει τη στενοχώρια τόσο στη Νόρα Δράκου όσο και στον προπονητή της

Γιώργο Λεκάκη, ο οποίος έγραφε στο Facebook: «Προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012. Ξυπόλητοι στα αγκάθια με πατέντες. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία: Στο ΟΑΚΑ μας προσφέρουν διαδρομή προπονητές συλλόγων που πληρώνουν αδρά κάθε μήνα, σε ιδιωτικό κολυμβητήριο στην Άνοιξη μας προσφέρουν χώρο τζάμπα, στη Νάουσα μας σκλαβώνουν όλοι οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο και στην πισίνα για να έχουμε τις καλύτερες συνθήκες, για τη Νόρα και για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς. Στη Θεσσαλονίκη είμαστε ευπρόσδεκτοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στην Κομοτηνή μας βράβευσαν για τις επιτυχίες της Νόρας. Είμαστε καλεσμένοι για προπονήσεις στη Μεταμόρφωση, στο Αιγάλεω, στην Αργυρούπολη. Οι άνθρωποι, οι διοικούντες της ίδιας μας της πόλης, της Πάτρας, τι κάνουν για να την βοηθήσουν; Χαίρεστε που κάνουν τα παιδιά σας στους 22 βαθμούς μπάνιο; Υπάρχουν κάποιες αξίες που δεν θα πεθάνουν όσο αδιάφοροι και αν είστε κάποιοι εκεί που κάνετε κουμάντο…».

Keywords
Τυχαία Θέματα