Γεμάτη μέχρι τις 3 το πρώη η παραλία του «Πάμε Στοίχημα»

18:29 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η ώρα δεν πτόησε κανέναν. Γεμάτη από φιλάθλους για την υποστήριξη της Εθνικής Ελλάδος ήταν χθες η παραλία του «Πάμε Στοίχημα» στη Βούλα. Σε κλίμα ενθουσιασμού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ιαπωνία στην μεγάλη οθόνη πάνω στην παραλία. Η ΟΠΑΠ είχε φροντίσει για όλα: δωρεάν pizza για όλους, ποτά και αναπαυτικά μαξιλάρια στην άμμο

μετέτρεψαν την παρακολούθηση του αγώνα σε μία μοναδική εμπειρία. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς, οι συζητήσεις και οι προβλέψεις έδιναν και έπαιρναν και την ώρα του αγώνα όλοι μαζί παρακολουθούσαμε με αγωνία την ομάδα μας σε μία παραλία γεμάτη κόσμο μέχρι τις 3 το πρωί!
Αυτό το Σαββατοκύριακο η παραλία του «Πάμε Στοίχημα» που βρίσκεται στο S Beach Athens, Κων. Καραμανλή 4 στη Βούλα, θα είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους άνω των 21, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Αργεντινής κόντρα στο Ιράν (Σάββατο στις 19.00), της Γερμανίας κόντρα στην Γκάνα (Σάββατο στις 22.00), του Βελγίου με τη Ρωσία (Κυριακή στις 19.00) και της Κορέας με την Αλγερία (Κυριακή στις 22.00).
Ραντεβού λοιπόν για πολλούς αγώνες και για την Εθνική μας, στο νέο στέκι των φιλάθλων, την παραλία του «Πάμε Στοίχημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα