Γαλένη και Μπόφτσης ετοιμάζονται για Κύπρο

16:21 28/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η χειμερινή περίοδος δεν της...πήγε όπως θα ήθελε. Το πρόβλημα τραυματισμού στην ποδοκνημική την κράτησε μακριά από τα στάδια και τους αγώνες του κλειστού στίβου. Όλα αυτά στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς η Ευαγγελία Γαλένη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία της για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, που θα γίνει στη Ζυρίχη.
Η άλτρια του Δημήτρη Τσιφτσόγλου χρειάζεται μια επίδοση πάνω από τα 6,60 μ., για να «βγάλει» εισιτήριο για Ζυρίχη, με το ρεκόρ της να είναι 6,62 μ. από το περασμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτο,

όπου έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα.

«Ο χειμώνας κύλησε με αρκετά προβλήματα, όχι μόνο γιατί τραυματίστηκε, αλλά διότι αρρώστησε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να μένει συνεχώς πίσω. Ο βασικός στόχος για τον ανοιχτό είναι το Ευρωπαϊκό ανοιχτού, ενώ νωρίτερα υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», είπε ο συνεργάτης ομοσπονδιακός προπονητής.

Η Γαλένη και ο Παύλος Μπόφτσης θα αναχωρήσουν την Μ. Τρίτη για την Κύπρο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. «Όπως και η προετοιμασία της Γαλένη έτσι και του Μπόφτση εξελίσσεται πολύ καλά. Νομίζω πως έχει τις δυνατότητες να πηδήξει μακριά», είπε ο Τσιφτσόγλου για τον 22χρονο τριπλουνίστα, που έκλεισε την περσινή χρονιά με καλύτερο άλμα στα 16,17 μέτρα και έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ένα άλμα καλύτερο από τo 16,55 μ. (όριο για του Νέους), που θα τον στείλει στη Ζυρίχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα