Φτάνει Θεσσαλονίκη ο Νομπόα

21:13 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο 29χρονος μέσος ξεκίνησε το ταξίδι του χτες από το Εκουαδόρ με την οικογένειά του και σήμερα, λίγο μετά τις 22.00 η πτήση του αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου θα τον περιμένουν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ αλλά κι ο ατζέντης του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους ανθρώπους της ομάδας, δεν πρόκειται να γίνουν δηλώσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Νομπόα κι οι άνθρωποί του θα μεταφερθούν άμεσα σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι κι από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθούν

κι οι τελευταίες λεπτομέρειες του πολυσέλιδου συμβολαίου του, όλα θα μπουν στην τελική τους ευθεία. Αύριο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο δυόμιση ετών πραγματοποιόντας τη σημαντικότερη μεταγραφή της ομάδας των τελευταίων ετών.

Κι αυτό είναι κάτι που πλέον επιβεβαιώνουν κι οι εκπρόσωποί του με δηλώσεις τους σε ΜΜΕ όλου του κόσμου, καθώς η μετακίνησή του στην ομάδα του "Δικεφάλου" έχει δημιουργήσει παγκόσμια αίσθηση. Αναμφίβολα, πρώτα απ? όλα είναι μια κίνηση ουσίας για την άμεση ενίσχυση της ομάδας σε καίρια θέση στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει εξ αρχής της σεζόν για την πρωτεκαθεδρία στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει κι ως αγωγός για την άρση επιφυλακτικότητας που έχουν εκφράσει κατά καιρούς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ανάλογης ή και μεγαλύτερης αξίας για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα