«Φρένο» της ΑΕΛ στην Ανόρθωση

17:42 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ 12η αγωνιστική

Ανόρθωση-ΑΕΛ 1-1
Γήπεδο: "Γ. Παπαδόπουλος"
Μετά από εννιά συνεχόμενες νίκες, η Ανόρθωση δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ μένοντας στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που είχε δυνατά μαρκαρίσματα, πολλές κίτρινες κάρτες και δυο αποβολές.

Δέκα λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Ρέζεκ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην Ανόρθωση της οποίας τα προβλήματα ξεκίνησαν με την έναρξη της επανάληψης καθώς αρχικά υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα καθώς ο Βαλβέρντ τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Μάστρου και στο 68ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Σιέλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από δυνατό μαρκάρισμα στον Άντο. Μάλιστα δυο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ θα ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ντεντέ έπειτα από μπαλιά του Ουόν. Η Ανόρθωση είχε ευκαιρίες για να πάρει ξανά το προβάδισμα αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και στις καθυστερήσεις η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν αποβλήθηκε ο Ντεντέ για την ΑΕΛ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Βαλβέρντ (46' Μάστρου), Άντιτς, Ζόρζε, Ίλιτς, Σιέλης, Ιτζχάκι (86' Ιτζχάκι), Σκοπελίτης, Αλέξα, Λαβόρδε, Σπαντάσιο (71' Κόλιν), Ρέζεκ.
ΑΕΛ (Ζόρζε Κόστα): Ντεγκρά, Αϊρόσα (86' Ντίκσον), Ζούνιορ, Ουόν, Καρλίτος, Άντο, Ντεντέ, Νικολάου, Εντμάρ, Μπεμπέ, Κωνσταντίνου (27' Σα).

Keywords
Τυχαία Θέματα