Θα φύγει νύχτα….

16:52 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΤΣΕΛΣΙ: 3-1
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Στην Ίντερ άντεξε 6 μήνες, αλλά η θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αναμένεται να είναι σαφώς μικρότερη. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει σταυρώσει νίκη στα πρώτα του τρία ματς με την Τσέλσι, την απομάκρυνε κι άλλο από την κορυφή και σήμερα κατάφερε να την οδηγήσει σε ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι μπήκε δυναμικά στο ματς και στο 11ο λεπτό έφτασε στο γκολ. Ο Τόρες

έκανε το γύρισμα και ο Μάτα από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Γουέστ Χαμ. Στο 21ο λεπτό ο Ντεμέλ έκοψε σωτήρια τον Ραμίρες ενώ στο 33' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Νόλαν. Στο 39' ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Μάτα, ενώ στ 45+1' ο Τσεχ ‘εδίωξε δύσκολα την κεφαλιά του Νόλαν.
Στο 60ο λεπτό ο Ιβάνοβιτς έκοψε τον Νόλαν, αλλά τρία λεπτά μετά του έφυγε ο Κόουλ και με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τα «σφυριά». Στο 67' ο Γιασκελάινεν απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Αζάρ και στη συνέχεια το πλασέ του Τόρες κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 69' το φάουλ του Μάτα σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Χαμ. Στο 73' ο Γιασκελάινεν έδωσε την μπάλα στον Αζάρ κατά λάθος αλλά το πλασέ του Βέλγου έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 83' ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Τζάρβις. Στο επόμενο λεπτό ο Κόουλ έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ριντ και στο 87' οι γηπεδούχοι έκαναν τα 2-1. ο Κόουλ έκανε το γύρισμα στο πέναλτι και ο Ντιαμέ με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Τσεχ. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 90+1' ο Τέιλορ βγήκε μόνος με τον Τσεχ, ο οποίος απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ντιαμέ έκανε το τελικό 3-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαάσκελαϊνεν, Ριντ, Κόλινς, Τόμκινς (46' Ντιαμέ), Ντεμέλ, Ο'Μπράιαν, Τζάρβις, Νομπλ, Ο'Νιλ (46' Τέιλορ), Νόλαν, Κόουλ (87' Μαϊγκά)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Κόουλ, Ραμίρες, Μίκελ, Μόουσες (79' Μαρίν), Μάτα, Αζάρ (73' Όσκαρ), Τόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα