Φρένο στο νέο γήπεδο της Μπάρτσα

19:46 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σύννεφα εμφανίστηκαν στα πλάνα της Μπαρτσελόνα για την ανέγερση νέου γηπέδου, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από το «Camp Nou», σε χώρο που θα βρίσκεται κοντά και ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Οι «Καταλανοί» σχεδιάζουν, σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου Τύπου της ομάδας Τόνι Φρέιξα, το νέο γήπεδο να έχει χωρητικότητα 105.000 θεατών, περίπου 6.000 περισσότερους από τη σημερινή χωρητικότητα του «Camp Nou» και να ανεγερθεί σε έκταση που ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Παρόλα αυτά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το Πανεπιστήμιο, αρνήθηκε ότι υπάρχει

κάποια επικοινωνία με τους «μπλαουγκράνα» για αυτό το θέμα.

Επίσης, η πρυτανεία αρνήθηκε ότι έχει την οποιαδήποτε διάθεση να διαπραγματευθεί την πώληση, οποιουδήποτε τμήματος της περιουσίας του Πανεπιστημίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης αναφέρει:

«Με όλο το σεβασμό προς τη Μπαρτσελόνα, τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες για την ανέγερση του νέου σταδίου της είναι παντελώς αναληθή και το Πανεπιστήμιο παρακαλεί να μην αναμειγνύεται σε τέτοιες συζητήσεις.

Η θέση του Πανεπιστημίου παραμένει η ίδια που είχε εκφραστεί στις 15 Μαρτίου του 2012, όταν και έγινε ερώτηση από την ομάδα προς εμάς.

Σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα εκφράσει το ενδιαφέρον της για να μεταφέρει το γήπεδό της σε χώρο που ανήκει στην ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου, η θέση μας είναι σαφής.

Το Πανεπιστήμιο δεν προχωρά σε καμία διαπραγμάτευση για την πώληση κανενός περιουσιακού της στοιχείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα