Φουστέρ: Επικίνδυνη η Ρουμπίν

21:00 16/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε την Ρουμπίν Καζάν ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να σκέφτονται από τώρα την φάση των «16» αφού πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο της Ρωσικής ομάδας. Ο Ισπανός μέσος εμφανίστηκε αισιόδοξος με το γεγονός ότι η Ρουμπίν Καζάν δεν θα έχει παιχνίδια στα πόδια της, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην

έχει τον επιθυμητό ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου

Για την Ρούμπιν Καζάν: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καζάν. Είδα το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Η διακοπή πρωταθλήματος ίσως τους κάνει κακό, αφού δεν θα έχουν ρυθμό.

Πάντως σίγουρα θα κάνουν προετοιμασία εκτός Ρωσίας για να είναι έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε όχι με τη Ρούμπιν, αλλά με το πώς θα είμαστε εμείς. Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε τους '16'. Προέχει το ματς με τη Ρούμπιν και να προκριθούμε. Ας μην πάμε τόσο μακριά. Πρώτα η Ρούμπιν. Στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν θα πρέπει να προτρέχουμε».

Για το αν οι νοκ άουτ αγώνες διαφέρουν από αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ: «Φυσικά και αλλάζουν τα πράγματα. Στους ομίλους έχεις περιθώρια λάθους. Μπορείς να το διορθώσεις στην συνέχεια γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Στα νοκ άουτ ματς, ωστόσο, με μία κακή βραδιά μπορείς να μείνεις έξω».

Για τους συνεχόμενους αγώνες: «Είναι δύσκολο. Έχουμε πολλά μαζεμένα ματς, ειδικά αυτόν τον μήνα. Υπάρχει κούραση, αλλά δεν μπορούμε να την επικαλεστούμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Έχει ένα ισορροπημένο σύνολο και τα πάμε καλά. Είμαστε επαγγελματίες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα