Φούλαραν από… νιάτα τα Σπάτα!

23:42 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη εικόνα που έβλεπε κανείς σήμερα στα Σπάτα ήταν άκρως ενθαρρυντική και αισιόδοξη. Νιάτα, παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες και ένα προπονητικό τιμ έτοιμο να δουλέψει μαζί τους και να διαλέξει τους καλύτερους που θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία τους με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος μαζί με τους συνεργάτες του είχαν σήμερα στην διάθεση τους 34 ποδοσφαιριστές! Και ας είχε ανακοινώσει η ΑΕΚ μόλις

18 πριν λίγες ημέρες…

Εκτός των 18 παικτών που δεσμεύονται με την ΑΕΚ: Αργυρίου, Αρέστη, Β.Βλάχος, Κ.Βλάχος, Γαρουφαλιάς, Γροντής, Δωριάδης (είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού), Κέζος, Ματεντζίδης, Μοσχονάς, Νικολιάς, Νικόλτσης, Ντούμπερετ, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδης, Τσουκαλάς, Φέτσης, Φροξυλιάς, στα Σπάτα βρέθηκαν και άλλοι για να δοκιμαστούν. Παιδιά κυρίως από την αγορά της Φούτμπολ Λιγκ 2, ενώ υπήρχαν και κάποια παιδιά από την Αλβανία που περνούν από το μικροσκόπιο του Βλάχου, όπως και ένας παίκτης από την Under 20 του Άρη.

Μεταξύ των 16 παικτών που βρέθηκαν στα Σπάτα ήταν ο Κώστας Κοτσαρίδης που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, καθώς και οι:
Μπαστάνης Θωμάς (18 χρ., αμυντικός, Πανιώνιος)
Μπαστάνης Γιώργος (17 χρ. επιθετικός, Πανιώνιος)
Καπουράνης Θωμάς (22χρ. μέσος ΠΑΟ Ρουφ)
Τσούπρος Κώστας (21 χρ. αμυντικός Αστέρας Μαγούλας)
Καμινιώτης Πέτρος (22 χρ. μέσος Ελ. Από Πιερικός)
Νίκος Μουστάκης (22 χρ. μέσος, Βύζας Μεγάρων)
Παναγιώτης Παπαδόπουλος (24 χρ., τερματοφύλακας Τηλυκράτης Λευκάδας)

Στα Σπάτα βρέθηκε αλλά δεν προπονήθηκε ο Σταμάτης Καλαμιώτης. Μίλησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και από αύριο θα κάνει κανονικά προπονήσεις ο νεαρός κεντρικός αμυντικός. Αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα προπονηθούν στις 18:00 και στις 19:30 στα Σπάτα, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό αύριο θα πάνε στα Σπάτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα