Φορναρόλι: Έσπασε η γκίνια

22:12 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

«Αναμφισβήτητα είμαι πολύ χαρούμενος, διότι σήμερα σμείωσα τα δύο πρώτα μου γκολ. Ελπίζω ότι από εδώ και στο εξής θα έρθουν ακόμα περισσότερα. Όταν ένας επιθετικός δεν πετυχαίνει τέρματα, είναι σαν να βρίσκεται σε ένα ανηφορικό μονοπάτι. Πάντα δούλευα και βλέπω πλέον τους καρπούς των προσπαθειών μου να εμφανίζονται. Ήταν σημαντικά τα γκολ για μένα, έσπασα τον πάγο, συνεχίζω με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μου».

Για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ:

«Όπως λέμε στην Ουρουγουάη έσπασε η γκίνια και επειδή ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, θεώρησα καλό να πάω προς το μέρος τους. Η κακή περίοδος έσπασε για μένα και συνεχίζω θετικά».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τον δρόμο που στρώσαμε σήμερα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Αυτή είναι η δουλειά μας να προσπαθούμε για τη νίκη και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

Αν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου πλέον ο πρώτος στόχος της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι ο αγώνας της Κυριακής. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα τα βλέπουμε βήμα-βήμα. Μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος θα σκεφτούμε την Τότεναμ. Αγωνιζόμαστε για όλα, τα θέλουμε όλα αν και ξέρουμε ότι είμαστε μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, αν και ο δρόμος είναι μακρύς».

Keywords
Τυχαία Θέματα