Φήμες για Μίλαν και Πραντέλι

21:21 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ερωτηθείς πριν λίγες μέρες για το αν ο Αλέγκρι θα παραμείνει στους Ροσονέρι και την επόμενη σεζόν, ο Μπερλουσκόνι απάντησε: «Επόμενη ερώτηση»! Μία μέρα μετά, ο προπονητής των Μιλανέζων υπενθύμισε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με τη Σιένα ότι «έχω συμβόλαιο ως το 2014 και σκοπεύω να το σεβαστώ».

Ανάμεσα σε Μπερλουσκόνι και Αλέγκρι βρίσκεται ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος στηρίζει 100% τον προπονητή και θέλει όσο τίποτα άλλο την έξοδο στο Champions League γιατί σε μια τέτοια περίπτωση,

με δεδομένες τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Αλέγκρι θα είναι... καβάλα στ' άλογο!

Όπως και να έχει, οι Ιταλοί έχουν αρχίσει ήδη τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή και υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στους υποψήφιους, σε πολύ καλή θέση στη λίστα του Μπερλουσκόνι, είναι ο Πραντέλι. Με δεδομένο ότι υπάρχει το Μουντιάλ του 2014, μοιάζει πάντως εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να παραιτηθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής ένα χρόνο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την άλλη, φαίνεται εξαιρετικά πιθανό το 2014, μετά το Μουντιάλ, να πάει... τρέχοντας στη Μίλαν. Θα έχει λήξει και το συμβόλαιο του Αλέγκρι τότε...

Keywords
Τυχαία Θέματα