Φιλίποβιτς: Δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ για το Νίκολιτς

20:53 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις σχετικά με τη μεταγραφικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ σχετικά με τον Νεμάνια Νίκολιτς έκανε και ο ατζέντης του, Βλάνταν Φιλίποβιτς, ο οποίος τόνισε: «Ναι έχω μιλήσει ήδη με την ΑΕΚ. Άλλωστε για τον λόγο αυτό θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία άνθρωπος της ελληνικής ομάδας για να τσεκάρει τον Νίκολιτς και θα έχουμε ένα ραντεβού»,

διευκρινίζοντας πως αυτός που μίλησε μαζί του ήταν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: «Ναι έχουμε έρθει σε επικοινωνία και θα τα πούμε από κοντά για τον Νεμάνια. Πρέπει να ξέρετε πως ο ποδοσφαιριστής απασχολεί αρκετά κλαμπ, αφού πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με πολυετή καλή παρουσία και πολλά τέρματα στο βιογραφικό του, ενώ ταυτόχρονα το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι προσελκύει πολλές ομάδες».

Απαντώντας στο ενδεχόμενο άμεσης απόκτησης του 27χρονου διεθνούς με την Ουγγαρία φορ, ο Φιλίποβιτς τόνισε: «Αυτό βασικά είναι ένα θέμα που αφορά την ΑΕΚ και το τι ακριβώς θέλει. Δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού το ραντεβού δεν έγινε ακόμη. Εμείς όμως δεν έχουμε πρόβλημα αν όλα είναι καλά να προχωρήσουμε σε άμεση μετακίνηση του Νεμάνια. Όμως σας λέω και πάλι η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ταυτόχρονα θα υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, από άλλα κλαμπ, για να δουν από κοντά τον Νεμάνια, τόσο στο ματς πρωταθλήματος, όσο και μία εβδομάδα μετά για τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Ουγγαρίας».

Πηγή: gazzeta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα