Φιλανθρωπικό ματς για τα θύματα του Χίλσμπορο

18:20 27/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τη γηπεδούχο ομάδα θα απαρτίζουν παλιοί σπουδαίοι Βρετανοί ποδοσφαιριστές των «κόκκινων», μεταξύ των οποίων οι Στιβ ΜακΜάναμαν, Ίαν Ρας, Ρόμπι Φάουλερ, Τζον Μπαρνς, Ντέιβιντ Τζέιμς και Τζέιμι Κάραχερ, ενώ προπονητής θα είναι ο Κένι Νταλγκλίς.
Οι προαναφερθέντες θα αντιμετωπίσουν μια «διεθνή» επίλεκτη ενδεκάδα από πρώην ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τους Γιάν Μόλμπι, Ντίτμαρ Χάμαν, Βλάντιμιρ Σμίτσερ, Λουίς Γκαρσία και Στεφάν Ανζό και την οποία θα καθοδηγήσει ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ζεράρ Ουγιέ.
Το παιχνίδι έχει πάρει την ονομασία «Η γιορτή των 96» και

θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο της Λίβερπουλ στις 21 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος θα αποτίνει φόρο τιμής στα 96 θύματα του Χίλσμπορο 25 χρόνια μετά.
Ο «μεγάλος» Κένι Νταλγκλίς, προπονητής της Λίβερπουλ εκείνο το θλιβερό απόγευμα και ο τελευταίος τεχνικός, που πανηγύρισε πρωτάθλημα με τους «κόκκινους» το 1990, δήλωσε για αυτή την πρωτοβουλία:
«Είναι μια καλή ευκαιρία για όλες τις οικογένειες και τους οπαδούς της ομάδας να έρθουν στο Άνφιλντ και να τιμήσουν τη μνήμη των 96. Χαίρομαι, που αρκετοί πρώην παίκτες της ομάδας θα βρεθούν εδώ τον Απρίλιο σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για το σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα