Φιλαδέλφεια, ΟΑΚΑ, Καισαριανή....

09:50 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Σήμερα... η ΑΕΚ νικάει κι ο λαός της μιλάει σε ΟΑΚΑ και Καισαριανή! Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η Βασίλισσα υποδέχεται τον επικίνδυνο ΚΑΟ (14:30) με τα έσοδα από τα εισιτήρια να σώζουν το χάντμπολ. Μαζική παρουσία και στα δύο γήπεδο, με πάθος και φωνή για «γήπεδο στη Νέα

Φιλαδέλφεια» από χιλιάδες Ενωσίτες. Στην προσφυγομάνα Καισαριανή, η ποδοσφαιρική ομάδα (18:00) με τον Άλιμο. Πορεία για το γήπεδο. Αύριο στις 19:00, η Original, καλεί όλους τους Ενωσίτες έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό στα Πατήσια, σε ειρηνική συγκέντρωση και πορεία προς το ΝΑΟ της ΑΕΚ.

Μεγάλο «διπλό» στη Βέροια. Η ομάδα χάντμπολ 28-27 τον Φίλιππο.

Θρήνος για τον χαμό του γιατρού της «Βασίλισσας» του '68, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Δεν κάνω βήμα πίσω κι ό,τι θέλει ας γίνει...». Όλοι δίπλα στον Βάκη! Πριν πάμε στο ΟΑΚΑ, περνάμε από Φιλαδέλφεια. Συγκλονίζει ο Ενωσίτης απεργός πείνας και πατέρας δύο παιδιών. Ανυποχώρητος, έστησε σκηνή στα ιερά χώματα και δεν δέχεται να πιει ούτε καφέ.

Live Sport: Μάχη για Φιλαδέλφεια. Εξαντλεί όλα τα περιθώρια ο Μελισσανίδης! Έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής για παραχωρητήριο γηπέδου στη Δικέφαλος 1924! Με Άλιμο στην Καισαριανή (18:00, ΟΤΕ 4).

Sportday: Πορεία. Ο κόσμος της Ένωσης - μέσω ανακοίνωσης της Original - βγαίνει αύριο στους δρόμους για να διαδηλώσει υπέρ της «Αγιά - Σοφιάς». Πρώτα Άλιμος (18:00, OTE TV), μετά Κέρκυρα.

Goal: Το επόμενο βήμα. Στις 27 του μήνα επικυρώνεται η παραχώρηση του οικοπέδου από την Ερασιτεχνική στη Δικέφαλος ΑΕ. Για το αήττητο σήμερα (6 μ.μ., OTE Sport 4) στην Καισαριανή κόντρα στον Άλιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα